Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ACT4PEOPLE ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ

Αγαπητή κυρία Λόη,

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ενημέρωση όπως επίσης και για τις ευχαριστίες σας, αν και θεωρούμε ότι όλες οι ενέργειες μας έγιναν με γνώμονα το καθήκον μας σαν άνθρωποι απέναντι σε συνανθρώπους μας που μας είχαν ανάγκη.

Οφείλουμε να σας συγχαρούμε, όχι μόνο για την πρωτοβουλία σας, αλλά και για τον κόπο και την προσπάθειά σας να την υλοποιήσετε, για τις ατελείωτες ώρες που αφιερώσατε στο σκοπό σας.

Επιτρέψτε μας, παρόλα αυτά να πούμε, ότι τέτοιες προσπάθειες πρέπει να έχουν αρχή αλλά όχι τέλος. Πρέπει όλοι μας να παραδειγματιστούμε από την ανταπόκρισή σας στις απαιτήσεις των συνθηκών, καθώς και από την αξιοπρεπέστατη εικόνα που διατηρήσατε όλο αυτό το διάστημα, παρά την «ασχήμια» των καταστάσεων. Μπράβο σας για τον τρόπο που αγκαλιάσατε το πρόβλημα και για τον τρόπο που καταφέρατε να το κάνετε και δικό μας, πανελλαδικό, παγκόσμιο…

Συνεχίστε το έργο σας, όπως μόνον εσείς γνωρίζετε. Με θέληση, πείσμα, υπομονή και επιμονή. Γνωρίζοντας ότι υπάρχουν εκπαιδευτικοί σαν εσάς, παίρνουμε ελπίδα ότι εμπιστευόμαστε τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας σε καλά χέρια, ότι κάτι στο κόσμο έχει μείνει όρθιο. Συνεχίστε να αγωνίζεστε για τα αναγκαία εφόδια του μέλλοντος αυτής της χώρας, τα παιδιά μας. Τους τρόπους τους γνωρίζετε εσείς καλύτερα από τον καθένα μας.

Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα σας, να στηρίζουμε κάθε τέτοιου είδους προσπάθεια που φέρνει χαμόγελο κι ελπίδα στα παιδικά (και όχι μόνο) πρόσωπα.

Με εκτίμηση

Για την Act4People

Γιώργος Σκηνιώτης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Toner, I hope you enjoy. The address is http://toner-brasil.blogspot.com. A hug.