Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

ΚΑΛΥΨΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Κατόπιν παρεμβάσεως της νέας σχολικής συμβούλου Αγγλικών (ΠΕ06) του νομού , της κας Ε.Μπιντάκα , που εργάζεται με μεγάλη ευαισθησία πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία μας μετά τις πυρκαγιές , τα ΛΥΚΕΙΑ των πυρόπληκτων περιοχών μπορούν να προμηθευτούν ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΤΟΥΣ .

Συγκεκριμένα τα Λύκεια μας καλό είναι να συνεννοούνται με τη κα ΜΠΙΝΤΑΚΑ για τη παραγγελία των βιβλίων των παιδιών ώστε η απόκτησή τους να είναι δωρεάν .

Ελένη Α. Μπιντάκα

Σχ. Σύμβουλος ΠΕ6

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 261 0 621130
e
-mail : ebintaka@sch.gr

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ACTION AID

Η ΑctionAid στηρίζει την Πρωτοβουλία των Εκπαιδευτικών Β/Θμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηλείας

Η ΑctionAid στηρίζει την Πρωτοβουλία των Εκπαιδευτικών Β/Θμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηλείας οι οποίοι δημιουργούν δίκτυο με σκοπό την παροχή άμεσης βοήθειας στους μαθητές σχολείων των καμένων περιοχών. Ως ελάχιστη πρώτη αρωγή, σας κοινοποιούμε την έκκλησή τους και σας προτρέπουμε να συνδράμετε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές οι οποίοι βρίσκονται σε αυτή την πρωτοφανή δυσχερή κατάσταση.

Παρακαλούμε διαβάστε την έκκλησή τους και εφόσον θελήσετε να βοηθήσετε, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τους συντονιστές της δράσης για να σας γνωστοποιήσουν τα είδη που χρειάζονται περισσότερο.


Για περισσότερες πληροφορίες

∆ιεύθυνση Β/θµιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας

Τηλ: 26210-83033 (08.00-14.00), 6944860451 κα Χριστίνα Λόη

email: Christina_loh_1972@yahoo.gr


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ,ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ



ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007
Μέλη της ΕΟΔ Λακωνίας, με την Υπεύθυνη των Ανθρωπιστικών Αποστολών της ΕΟΔ Λακωνίας κ. Αποσπόρη Κατερίνα, επισκέφθηκαν τα χωριά, Λέπρεο, Φασκομηλιά, Φυγαλεία, του Ν. Ηλείας. Συγκεκριμένα σε συνενόηση με την ομάδα εκπαιδευτικών του Νομού Ηλείας κ. Ελένη Παπαδοπούλου (Υπεύθυνη συντονισμού) επισκέφθηκαν τα ποιό πάνω χωριά και έδωσαν Σχολικά είδη σε 69 παιδιά Νηπιαγωγίων και Δημοτικών Σχολείων της περιοχής. Κατέγραψαν τις ανάγκες και ελλείψεις που υπάρχουν εν όψη του Χειμώνα, και σε συνενόηση με τους Δασκάλους των περιοχών έδωσαν την υπόσχεση ότι θα ξαναεπισκεφθούν σύντομα τις πληγήσες περιοχές με τα απαραίτητα για αυτούς, Σχολικά είδη, Ρουχισμό, Παπούτσια, Λάδι και τρόφιμα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ACT4PEOPLE ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΙΡΑΚΑΣ

Νέα

Eπίσκεψη της Act4People στο Νηπιαγωγείο της Μιράκας (Αρχαία Πίσα)

Επισκεφθήκαμε στις 26/09/07 το Νηπιαγωγείο της Μιράκας (Αρχαία Πίσα) του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και παραδώσαμε δώρα και παιχνίδια στα παιδιά, στα πλαίσια της βοήθειας που συγκεντρώνουμε για τις πυρόπληκτες περιοχές.

Η μεγαλύτερη «αμοιβή» μας η χαρά στα πρόσωπα των παιδιών.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθειά της την κα. Ελένη Παπαδοπούλου και όλα τα παιδιά της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΗΛΕΙΑΣ για τη φιλοξενία τους.

Ευχαριστούμε επίσης τη νηπιαγωγό κα. Λένια Κωσταρέλου για την πολύτιμη βοήθειά της και συγχαρητήρια για το έργο της.