Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΥΛΕΑ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση της Διεύθυνσης, των γονέων και των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα - Λιναρδάτου και η συνεισφορά τους στην πρωτοβουλία εκπαιδευτικών του νομού Ηλείας για συγκέντρωση εκπαιδευτικού υλικού, το οποίο εστάλη σε σχολεία των πυρόπληκτων περιοχών του νομού.

Συγκεκριμένα η Σύγχρονη Σχολή Σ. Αυγουλέα - Λιναρδάτου συγκέντρωσε 20 μεγάλα κιβώτια (σχολικές τσάντες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γομολάστιχες, ξύστρες, μαρκαδόροι, γεωμετρικά σχήματα και σχολικά βοηθήματα)αλλά και παιχνίδια και κλινοσκεπάσματα τα οποία στάλθηκαν στους μαθητές των σχολείων της Ηλείας λίγο πριν τον καθιερωμένο αγιασμό, προσφέροντάς τους ένα χαμόγελο αισιοδοξίας για την καινούργια σχολική χρονιά.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ομάδας εθελοντών καθηγητών του Νομού Ηλείας, συνολικά διατέθηκαν σχολικές τσάντες με τα απαραίτητα σχολικά είδη, σε 3000 μαθητές περίπου Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ έχει καλυφθεί το 100% των σχολείων των πυρόπληκτων περιοχών.

Παράλληλα από χρηματικά κουπόνια που διατέθηκαν στους μαθητές του σχολείου, συγκεντρώθηκε και στάλθηκε στους πυρόπληκτους το συνολικό ποσό των 3325







Δεν υπάρχουν σχόλια: